Performance

 

Gaston is te boeken: voor een hele voorstelling of voor een kort optreden!

 

De voorstelling

De voorstelling ‘Lopen zonder een stap te verzetten’, naar de gelijknamige titel van zijn bundel, is een muzikale poëzie performance. In deze voorstelling draagt Gaston gedichten voor afgewisseld met persoonlijke, amusante verhalen uit zijn leven. Het geheel staat onder de bezielende begeleiding van contrabassist Mischa Kool. De voorstelling is geschikt voor alle plekken waar mensen samenkomen om de poëzie van het leven omarmen.

 

Met pakkende anekdotes en toegankelijke poëzie deelt Gaston met het publiek de verschillende stappen in zijn leven. Het gaat over stilstaan en verdergaan, over zijn jeugd, de schooltijd, zijn dromen en verlangens, de liefde, ontmoetingen en afscheid. Hij vertelt beeldend; een klankkleur die bassist Mischa Kool prachtig ondersteunt. Een samenspel van taal en muziek, soms opzwepend en vrolijk, dan weer ingetogen en ontroerend. Een geheel dat raakt en de verhalen nog meer laat spreken.

Foto: Roeltje v.d. Sande Bakhuyzen

Boekingsinformatie

Wilt u de voorstelling 'Lopen zonder een stap te verzetten' boeken, neem dan contact op via info@gastonbannier.nl of 06 - 29 462 651.

 

Gaston is ook te boeken voor een korte voordracht, of voor een halve of hele dag om de aanwezigen te verblijden met een persoonlijke voordracht.

Optreden in De Sociëteit in Hilversum

'De Poëziewinkel van Gaston Bannier' is een performance van een dag tijdens festivals.

Het publiek krijgt in de winkel een persoonlijke voordracht van een gedicht naar keuze.

info@gastonbannier.nl   |   +31 6 29 46 26 51

info@gastonbannier.nl

+31 6 29 46 26 51